Iedere dag een ander avontuur Jasper

Vanmorgen vroeg wilde we niet meer met de auto rijden. In ieder geval niet zo ver. Dus besloten we om naar de Jasper Skytram te gaan. Dat is een kabelbaan die je 2200 meter hoog op Whistlers mountain brengt. Het zit vlakbij de camping. Zo’n 10 minuutjes autorijden. Dat klopte en om half 12 gingen wij omhoog. Prachtig was het boven maar we frisjes (10 graden). We hebben er een rondje gelopen, foto’s genomen van de Marmotten, van elkaar en wilde toen weer naar beneden. We wilde Jasper nog in en misschien naar Maligne lake. Helaas…… het was gaan waaien en de kabelbaan werd uit veiligheidsoverwegingen stil gezet. Dus zaten wij vast boven, op een winderige koude berg en geen mogelijkheid om anders naar beneden te gaan. Wachten dus. De tijd doden met een spelletje pesten. Gelukkig was er wel een restaurant waar we binnen konden zitten. Maar we waren natuurlijk niet alleen. Om een lang verhaal kort te maken…. we waren om 17.30u beneden na een hele spannende terugrit.

Oh ja bovenop de berg heb ik kennis gemaakt met Wouters gardian Squirrel. Nu is ie van mij 🙂 Kijk maar. (nee ik geef hem niets). Filmpje volgt misschien later.

EekhoornIMG_1360

Geschreven door Inge | Geen reacties geplaatst | Plaats een reactie
  1. Oei dat gaf vast even een boel spanning die onzekerheid en drukte. Gelukkig zijn jullie weer beneden. Op naar het volgende avontuur 🙂

  2. Welnee. Gewoon wat eten, kaarten en er het beste van maken. We konden toch niets anders doen dan wachten. Het was gewoon niet anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *