Laatste Week Cottage Grove

We zijn nu bijna een week te gast in het huis van Linda. Het is werkelijk een prachtig huis gelegen op de top van een berg. Kortom, je wordt wakker en loopt naar het balkon van de 1e verdieping van het huis. Uitzicht: een prachtig landschap met verderop het meer waar wij met Jeroen en Melissa een paar dagen geleden een heerlijke dag hebben gehad met de boot. De zon komt aan die kant op dus dat is een heerlijke start van de dag in je ochtendjas.
David en Linda zijn, net als wij, vroege vogels en staan dus zeer op tijd op. De geur van koffie komt je al tegemoet als je de slaapkamer uit komt.

Vandaag moesten we de laatste week gaan bepalen. De eerste weken waren volledig door Inge gepland en gereserveerd en de slack die we moesten inbouwen na 3 weken was deze lokatie. Toegegeven, da’s wel lekker. Je kan hier later aan komen omdat je ergens oponthoud heb gekregen en we konden ook eerder aankomen als we door omstandigheden zaken over moesten slaan… wat bijna het geval was vanwege de bosbranden in de eerste weken. Maar gelukkig had dat verder weinig invloed.

We hebben gisteren de ferry geboekt naar Vancouver Island. Daar een aantal hotels gereserveerd. Daarmee besloten dat de campingspullen opgeruimd kunnen worden.

We gaan een dag whalewatching doen!!!!

We hebben een dag lang een boot gehuurd met een kapitein die ons meeneemt naar plaatsen waar vaak wat grotere zoogdieren zwemmen.
Ook hebben we de ferry naar Vancouver al geboekt waarmee we langzaam naar het einde van onze reis gaan komen. Eenmaal op Vancouver komen we terug bij ons eerste bed&breakfast adres bij Margaret.
Kortom, alles is gepland en gereserveerd. Overmorgen, Donderdag, vertrekken we met pijn in ons hart, uit Cottage Crove en zwaaien we mount Linda met al zijn bewoners uit.

Maar we hebben nu nog twee dagen!!!

We zijn naar de lokale supermarkt gereden en alle ingrediënten voor een grote pan spaghetti gehaald. Uiteraard met de nodige groenten er bij. Marijn keek wat vreemd naar de Amerikaanse komkommer maar keurde deze uiteindelijk toch goed. Ook de gele tomaat was in orde.

Bij terugkomst hebben we heerlijk op de terras (Deck) gezeten met muziek en een heerlijk glaasje wijn. Dat is heel goed vertoeven.
Nadat David wat later was thuis gekomen schoven we aan tafel. De spaghetti was voortreffelijk. Daarna weer op het terras en hebben we de zon prachtig onder zien gaan achter de bergen. Dat schouwspel zien we al de hele week en is prachtig om te zien. Wederom met muziek en een heerlijk glas Pino Noir…..

Morgen plannen we nog een dagje Eugene. We zijn er al eens geweest maar willen nog wat extra inkopen doen…. de credit card is nog niet leeg: -)

Geschreven door Dennis | Geen reacties geplaatst | Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *