WERKWIJZE

Ik vang met mijn camera graag momenten, geluk, glimlachen, emoties, actie, impressies, schoonheid, leven.

Om die te kunnen vangen is mijn ervaring dat mensen en dieren het meest op hun gemak zijn in hun eigen omgeving. Daarom pas ik mijn werkwijze daarop aan en kom ik bij je thuis, in de speeltuin of voor bijvoorbeeld de hond naar haar lievelingspark. Kinderen voelen zich zeker niet op hun gemak in een studio. Felle lampen en een vreemde omgeving maakt ze vaak onzeker maar bij hun zelf thuis, in de tuin of in de speeltuin zijn kinderen puur en zichzelf en zo leg ik ze het liefste vast.

De sessies duren, afhankelijk van wat je hebt gekozen, één tot 4 uur. Maar voor kinderen neem ik altijd de tijd. Nagenoeg alles is bespreekbaar. Want als je de schoonheid in de foto’s terug wil zien dan moet alles kloppen.

Na de sessie krijg je een link naar een pagina waar ongeveer 20 a 30 foto’s uit jouw sessie staan. Daaruit kun je kiezen welke je het liefste wilt bestellen en in wat voor formaat. Wil je de foto’s liever digitaal om zelf te beslissen wat je af wil drukken? Dat kan ook. Je kunt kiezen uit small, medium of large bestanden. Deze bestanden zijn duurder dan de afdrukken maar je kunt wel zelf beslissen hoe vaak en voor wie je ze af wil drukken.
Bekijk vrijblijvend mijn prijslijst (volgt nog)