Blik op veren

Een unieke kijk op de vogels die ik fotografeer.

Mijn blik op veren

Ik heb soms een andere blik op veren en maak gedichtjes bij de foto’s die ik maak. Enkele van die gedichtjes en foto’s heb ik gebundeld in een boekje.

Dat boekje kun je hieronder lezen. Klik het scherm groter en ik hoop dat je net zoveel plezier hebt met lezen als ik met het maken van de foto’s en gedichtjes.

(Visited 656 times, 1 visits today)
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
error: Content is protected !!