Voorbereidingen op Schiphol Tour op schiphol

Als voorbereiding op mijn aller eerste vliegreis, zijn wij op 18 April naar schiphol gegaan om een behind the scenes tour te maken. Dan ga je met een bus langs allerlei plekken op Schiphol waar je anders niet mag komen.
Het was allemaal hartstikke leuk veel informatie en leuke weetjes werden er vertelt op een schermpje in een bus.

Marijn_Schiphol_D3_6165

Wij zijn langs de brandweer, sneeuwploeg, private jets en nog veel meer. Ook mochten we in de vertrekhal kijken en wat vragen stellen maar het was ook wel erg druk in de vertrekhal maar niet zo druk dat ik er niet tegen kon gelukkig 🙂

Route_D3_6173

Ik heb veel kunnen leren deze dag. Over hoe het gaat op de luchthaven en hoe ik bijvoorbeeld mijn koffer in moet leveren als we gaan vliegen. Het was een super leuke dag.

Groetjes, Marijn

 

Geschreven door Marijn | Geen reacties geplaatst | Plaats een reactie
  1. Wat fijn dat Schiphol zo’n behind the scenes tour heeft gegeven. Dat is nog eens een goede voorbereiding op de vlucht. Wat een mooi stukje heb je geschreven Marijn, dat is voor herhaling vatbaar. Alvast een fijne vlucht en een goede reis.

  2. Wat leuk Marijn dat jullie een tour hebben gemaakt behind the scenes! Wat is zo’n vertrekhal groot he? Ik begrijp best dat je niet in een simulator bent geweest. Ik ben op Luchthaven Lelystad er in geweest maar die was heel klein. dat is heel anders want daar vlogen we met een klein vliegtuigje zogenaamd door het oerwoud. Marijn ik hoop dat je nog veel leuke berichtjes schrijft op jullie reis. Oma Marja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *