Clearwater Lilliooet - Clearwater

Vanmorgen vroeg zijn we vertrokken vanuit Lilliooet. We hebben een klein ontbijt genomen in het hotel en zijn daarna vertrokken. Na ongeveer 50km maakte we even een stop bij een klein meertje. Het bleek een heerlijk zwemmeertje te zijn met mooie vogels in het water en een gezin met vrolijke hond op de kant. Voor ieder wat wils dus. De jongens doken erin, ik maakte foto’s en Dennis amuseerde zich met de hond. We zijn er een tijdje geweest. Het was opnieuw erg warm vandaag en het water gaf verkoeling.

Daarna zijn we doorgereden naar Kamloops door een soms wat dor landschap wat ons allemaal heel erg deed denken aan het oude wilde westen. Het was mooi om te zien dat op sommige plaatsen de tijd stil leek te hebben gestaan. Kamloops bleek een grote stad maar wij zijn er niet lang geweest. Met 35 graden op de teller was het gewoon te warm om iets te doen. Wel kregen we daar bericht van Wouter over de overwinning van Duitsland op Brazilië. Hopen dat we morgen die berichten ook krijgen van Oranje

We zijn doorgereden naar Clearwater. Daar had ik een een kleine suite gereserveerd. Een heel erg leuk beneden verdieping van een huisje met 3 bedden een mooie douche en een leuke buurman. Een eekhoorntje.

EekhoornCW_D4_8778

Voor het eten zijn we nog even wat gaan zwemmen in het kleine zwembadje. Dat was een heerlijke afkoeling. Wij proberen ondertussen dit stukje op de site te zetten maar de wifi is hier zo slecht dat dat maar matig lijkt te lukken. Uiteindelijk lukt het alleen via onze eigen 3G die we hier in Canada hebben gekocht.

Oh ja de tip van Erica hebben we gezien. We staan toevallig op de KOA vlakbij dat winkeltje. We gaan er morgenochtend broodjes halen.

Geschreven door Inge | Geen reacties geplaatst | Plaats een reactie
  1. Lekker dagje dus. Dat herhalen van het voetbal gaat trouwens niet gebeuren want Joep wil het oranje overal weg hebben 😉

  2. Een mooie reis tot dusver zo te horen.
    In ieder geval mooi weer ook.
    Stuur maar snel wat van die warmte naar het oosten het is hier nu wat frisjes. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *