De eerste nacht, winkelen en naar Stanley Park Vancouver

We waren vandaag om 3:00 klaar wakker. Ik heb nog wel geprobeerd te slapen maar dat duurde wel even. Ik denk dat ik wel een uur nodig had om weer in slaap te komen. Even later werd ik wakker om 5:00. Toen heb ik maar weer proberen te slapen maar dat ging beter dan eerder. Even later was het 6:00 en toen was het wel tijd om uit bed te gaan en dat hebben we ook gedaan. Ik heb de Surface gepakt om even wat te lezen en we hebben zitten skypen met Wouter en Marije, Nelly en Kees. Dat was best wel leuk.

En Vandaag zijn we gaan winkelen in Vancouver en Downtown Vancouver waar we een tent en matjes voor in de tent wat eten en wat drinken hebben gekocht en we hebben lekker gegeten. We zijn met de boot naar Downtown Vancouver gevaren en dat was best wel leuk.

En we zijn vandaag naar Stanley Park gereden om rond te kijken en we kwamen en man tegen die stenen mooi kan neer zetten op een speciale manier en wij kregen les hoe je dat moet doen.

Het was echt heel erg special en onmogelijk volgens ons. We zijn ook nog bij de totem palen geweest. Dat was best mooi we kwamen ook een wasbeer tegen die was bij de kliko wat pancakes aan het stellen en naar de boom aan het brengen.

Geschreven door Marijn | Geen reacties geplaatst | Plaats een reactie
  1. Leuk die steen Marijn, maar nu mis ik wel een filmpje waarop jij dat even doet 😉 Fijne dag vandaag!

  2. We zouden in Vancouver in de Hop-on Hop-off bus om uit te kunnen stappen in Stanley park. De bussen reden op zondag echter niet in de avond en wij waren er pas om 16.30u. We konden alleen blijven zitten (1 u en 45 min) want na ons zou er geen bus meer rijden. Dus besloten we met de auto naar Stanley Park te rijden. Blij dat we het gedaan hebben. Het was een heerlijke avond en en we hebben met verbazing gekeken naar de verrichtingen van John Shaver en zijn balancerende stenen. Hij heeft veel filmpjes op Youtube staan. Je gelooft je ogen bijna niet. Hij ging het mij en Timo ook leren en ik moet eerlijk zeggen…. Timo had het vrij snel door. Knap hoor.

  3. Ik heb het ook geprobeerd maar het lukte niet maar mijn broertje is het wel gelukt tot verbazing 😉 vandaag gaan wij door naar Whistler

  4. Hé Marijn, goed verhaal!
    Maar ik wist natuurlijk allang dat je dat kon!
    Ik kijk uit naar de volgende!
    Have fun!
    Anja

  5. Bedankt voor de reacties op mijn tweede stuk en Anja de PowerPoint komt die ben ik aan het maken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *