Family time Dorena lake, Cottage Grove

We zijn gisteren en vandaag lekker bij Cottage Grove in de buurt gebleven. Gisteren zijn we met Jeroen, Melissa en de kindjes naar Dorena Lake geweest. We hadden de boot mee genomen en we hebben gevaren, gezwommen en gewoon plezier gehad met elkaar. We zien elkaar natuurlijk niet vaak en het is leuk om mijn kinderen te zien donderjagen met Jeroen zo als wij dat vroeger met hem deden :).

Vandaag, zondag, zijn Dennis en ik naar Eugene geweest om te winkelen. Ik ben bij de Victoria Secret geweest en we hebben wat lekker douche spullen gekocht die hier zo fijn zijn. Toen we daar waren kregen we een bericht van Marijn dat bij Linda degene die kwam graven om de tank in te graven, de waterleiding had stuk getrokken en dat het een waterballet was thuis. Hmm…. we hebben water gekocht en zijn terug gereden. Thuisgekomen hebben we eerst eens gekeken en Linda heeft de loodgieters gebeld. Zij zijn het komen maken op zondag….. We zijn blij dat we met 6 mensen in het huis weer stromend water hebben op deze berg.

Weinig tijd voor logjes. Het gaat goed met ons en we nemen hier heerlijk rust samen met Linda, David, Jeroen. Melissa en de kinderen. Het is altijd erg fijn om hun te zien. En wij genieten. In de loop van de week gaan we weer door naar Vancouver Island. Dan zal er weer veel meer te vertellen zijn.

Geschreven door Inge | Geen reacties geplaatst | Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *