Foothill Inn Yellowstone - Mountain home

We zijn vanmorgen, na het inpakken van de tent, pas om 11u vertrokken uit Yellowstone. We zijn op weg naar Linda (en natuuuuurlijk Jeroen en Melissa) en dat is nog 1400km. We dachten dat in 3 dagen te gaan doen.

Maar als we afdalen vanuit Yellowstone slaat de hitte ons om onze oren. De prairie van Idaho is droog en dor en Dennis en ik verwachten ieder moment een bosje dat voorbij komt rollen achter een cowboy op een paard aan 😉 We zouden Craters of the moon bezoeken maar niemand van ons voelt er ook maar iets voor om met bijna 40 graden door een open woestijn te lopen van zwarte stenen. We blijven op de Innerstate en rijden door. Bij de Best Western Foothills Inn (Ongeveer 65 km vanaf Boise) stoppen we. Ik had een reclame langs de weg gezien dat ze er een pool hebben 😉 En inderdaad. We hebben een huisje, met airco en er is een pool. We komen er om 18.30u binnen vallen. De jongens gaan zwemmen en ik werk de log bij want voor het eerst sinds lange tijd hebben we weer snel internet. Vandaar dat jullie nu zoveel moeten bij lezen. Hier onder staan nog 4 logies. Maar ze zijn de moeite waard!

Wij rijden morgen verder richting Cottage Grove. Of we het morgen halen weten we niet. Het is nog zo’n 840 km vanaf hier en we gaan straks van de Innerstate af. Dan schiet het niet echt meer op. We gaan het zien, hebben vakantie. Maar voor mij voelt naar Cottage Grove rijden een klein beetje als naar huis gaan. Dat voelt goed 😉

Geschreven door Inge | Geen reacties geplaatst | Plaats een reactie
  1. Koffie en een broodje maar ik ben er door hoor..
    Gezellig dat jullie er weer zijn zo op de vroege morgen.

  2. Ook voor mij, koffie en brood en een flinke leespil. Goed om jullie weer te lezen. Doe de groeten aan Lucky Luke, Linda en de rest. Oh en met oog op de Skype verbinding bij Linda…… spruitje is erg aan het rommelen maar doorzetten doet ze nog niet. Ze heeft het goed bij mama…..

  3. Gelukkig weer mijn dagelijkse portie van der Wulp in de ochtend. Hier zit de vakantie er weer bijna op. Morgen, vrijdag, weer huiswaarts. Mooie foto’s en mooie verhalen… Keep them coming!

  4. Misschien wil ik daarom wel zo snel door :-). Of zal het de tas zijn met stinkende was zijn en de lege koffer? Want ik heb echt niets meer om aan te trekken :-).

    Kom op Spruitje! Van mij mag je nog wel even blijven zitten maar mama wil graag dat je komt. Dus hop…. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *