Inpakken met hindernissen Koffers inpakken

Spetter_D3_9897Langzaamaan worden de koffers gepakt. Het komt nu snel dichtbij. Het is wel inpakken met hindernissen af en toe. Zo willen we met 3 koffers reizen en niet met 4. We mogen 4 koffers van ieder 23 kg mee nemen maar dat is behoorlijk slepen met ook nog mijn fotospullen erbij. Maar 3 koffers is logistiek veel handiger. Dus was het zaak om alles zo goed mogelijk af te wegen. Slaapzakken hebben we hier gekocht maar toch bleek de tas te klein na het inpakken van beide koffers met onze kleding. Dus is er een grotere tas gekocht gisteren. Daar past het allemaal makkelijk in. Nu kunnen er nog schoenen en wat andere dingen bij die toch wel handig zijn om te hebben. Zoals warmere jassen want er ligt op sommige plaatsen nog best wat sneeuw en bovenin de bergen is het soms maar een graad of 5. Spetter past er nu ook nog makkelijk bij zegt hij. Er is nu geen enkele reden meer om hem achter te laten is zijn mening.

Toch is die er wel want onze “oppas” is gisteren aan gekomen vanuit Australië maar liefst. Zij passen al die weken op ons huis maar zeker ook op onze dieren en ik denk dat Spetter vast wel wat aaitjes gaat krijgen. Ze gaan hem vast ook heel erg lief vinden net als al onze andere dieren. Misschien dat Spetter dan wel mee wil in de koffer terug naar Australië.

Spetter_D3_9904

 

 

Geschreven door Inge | Geen reacties geplaatst | Plaats een reactie
  1. Van dat laatste geloof ik niks! Ach Spetter…. laten ze je zomaar achter? Stom he? Ga het maar lekker inwrijven hoor dat ze je in de steek laten. Dat levert je nog veel meer knuffels op deze dagen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *