Wine-O!

Gisteravond hebben Linda en David ons meegenomen naar een lokale wijngaard “Saginaw vineyard“. Buiten in de open lucht stonden daar tafels en stoelen tussen de appel en pruimenbomen. Iedereen is welkom. Je mag je eigen eten en drinken meenemen maar je kon daar ook de lokale wijn per glas of fles kopen. David had een fles witte (pinot Gris) en rode (pinot noir) wijn gekocht.

img_2876Het eten daar werd verzorgt door een lokale catering die “Dirty potatoes, green beans and beef stew” serveerden. Gewoon een lekker bord vol. Dirty potatoes? Dat zijn aardappelen nog in de schil gekookt en tot puree gemaakt.
Je kon voor 12 dollar een bord vol krijgen.img_2877

Apart hiervan kon je ook het dessert kopen. Dit was een fantastische chocolade taart (chocolade cake met nog laagjes vloeibare chocolade er in). Geserveerd met heerlijke super rijpe aardbeien…. ik moest mijn vingers natellen… wat was dat lekker.img_2878

On top of that all, een optreden van Heavy Chevy Band (Lite, omdat ze niet met de gehele band waren). De dame van het stel had een fantastische stem die over het hele terrein galmde.

img_2510

Het was een afwisselende avond waarin je ook gratis mee kon doen met een lokale versie van Bingo (Wine-O). Ach, de kaarten en de fiches (plakjes kurk) liggen op je tafel en de fles wijn is al over de helft…. Je gaat gewoon meedoen en de prijs is een fles van de lokale wijn. Dus voor het optreden van de band en tijdens de pauze werd iedereen entertaint met dit spel.

img_2509

Later op de avond werd er een “raffle” gehouden. Je kon kaarten kopen voor een dollar en de opbrengst werd in tweeën gesplitst… de helft voor de winnaar van de raffle en de andere helft was voor de band. En omdat er vanavond speciale gasten uit Nederland aanwezig waren, wij dus, mocht Inge het winnende lot trekken 🙂

Een heerlijke avond met lekker eten, drinken en leuke muziek…. kortom, een top avond!

 

Geschreven door Inge | 3 reacties geplaatst | Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *