Shopping day

Gisteren (zaterdag) zijn wij naar Woodburn gereden. We moesten “boodschappen” doen voor Timo en Marijn. Dus rijden we een heel eind over de I5.

img_0033

Na een week rust (die ik echt nodig had) stap ik weer eens achter het stuur en na-tuur-lijk gaat het onderweg regenen. Het is hier erg droog dus ze hebben de regen hier wel nodig. Dus een perfecte dag om te shoppen. We werken ons lijstje af en zien nog een andere winkel.

img_7236

Twee jaar geleden vroeg Marije mij om een beer voor de toen nog niet geboren Lotte te maken. Maar toen was de zaak net failliet en konden we het nergens meer vinden. Nu kijken we even binnen. Ze hebben niet alle modellen (het is tenslotte een outlet) maar het is wel erg “Amerikaans overdreven”. We lachen er om en kijken wat rond. Zullen we…..

In de stromende regen rijden we terug naar Cottage Grove. We eten lekker pizza bij Jeroen, Melissa en de kinderen. We genieten van de heksenketel aan kinderen en drukte 😉 om af te sluiten met een glas wijn in de hottub boven bij David en Linda. Wat een heerlijke week hebben we hier gehad. Maar het is nu tijd om te gaan. We rijden straks naar Mount Rainier. Daar hebben we een cabin gehuurd op de berg. We blijven daar t/m dinsdag en vliegen dan weer terug naar Amsterdam. Ik wil wel weer naar huis, naar mijn jongens, familie en dieren. We zullen het hier erg missen dat weet ik zeker 😉 We hebben genoten en komen zeker snel weer terug. Daar zijn we zeker van.

img_7239

 

Geschreven door Inge | 1 reactie geplaatst | Plaats een reactie
  1. Het “inblazen van leven” is geen zaak waar je lichtjes over na mag denken jongens. Ik hoop zo dat jullie overstag zijn gegaan want jet creëren van een knuffel bij build a bear is een ervaring op zich…..een nog grotere wens….mochten jullie overstag zij gegaan dan hoop ik dat jullie de ervaring ook op camera hebben staan….want ik schiet al in de lach bij het idee alleen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *