De phantom bridge San Francisco

Vanmorgen vroeg wakker en met de shuttle bus van het hotel naar de verhuur gegaan (fijn zonder koffers). Daar werd onze geweldige grote auto voorgereden. Een Nissan Armada V8. We hebben meer dan genoeg ruimte.

Daarna zijn we naar downtown San Francisco gereden. Er stond flink file maar toch waren we redelijk vroeg in het hotel. Onze kamer was nog niet klaar maar we mochten wel alvast de auto parkeren onder het hotel. Daarna zijn we naar de Verizon winkel gegaan voor Marijns simkaartje. Dat is gelukt.

Vervolgens zijn we naar de bay gelopen maar net als gisteren vanuit het vliegtuig, stond de brug geheel in de wolken. Volgens mij is er hier helemaal geen golden gate bridge. Het is een phantom bridge volgens mij want we hebben hem nog niet gezien en hij schijnt niet te missen te zijn 😉

Alcatras was er wel en die lag soms zelfs gewoon in de zon maar de brug kwam niet tevoorschijn. Dus zijn we verder gelopen naar Fishermans Warf. Dat was heel erg leuk. Met veel winkels en lekkere drukte.

We hebben nog niet eens alles kunnen bekijken. Dus waarschijnlijk lopen we morgen nog even terug. We hebben er heerlijk gegeten en nog wat zaken gekocht. Daarna zijn we maar eens gaan inchecken in het hotel. We hebben een prima kamer aan Lombard street. Het is hier onwijs druk maar San Francisco is een heel erg leuke stad. Er zou hier ook ergens een prachtige brug moeten liggen 😉

Geschreven door Inge | 1 reactie geplaatst | Plaats een reactie
  1. Heel mooi Inge, misschien zie je morgen die brug, hij moet er toch echt zijn!

Reacties zijn gesloten.