Going to San Francisco Fort Bragg - San Francisco

Vanmorgen slapen we iets langer uit in onze kleine cottage. We vertrekken even na tien uur uit het hotel en rijden verder de 101 op langs de kust. We volgen zelfs een deel de highway 1 omdat we de brand bij Mendocino willen ontlopen. Het is prachtig langs de kust maar wel wat bewolkt en mistig. Maar dat is altijd nog beter dan dikke rook die we landinwaarts hebben.

Bij een oud en verlaten state park moeten we keihard op de rem voor een Bobcat die oversteekt. Gelukkig raken we hem niet maar we zien hem wel allemaal heel goed. Iets geschonken rijden we verder en we zien op de verlaten weg onder ons nog een Bobcat lopen. We stoppen een klein stukje verder. Mijn camera en lens zitten al ver opgeborgen in de tas. Ik heb geen tijd om ze te pakken. Dus pak ik mijn telefoon en gebaar tegen de jongens (die meegelopen zijn) dat ze heel stil moeten zijn (vandaar dat ik wat beweeg in het begin). Goed kijken bij het hek.

We hebben er toch maar mooi 2 gezien. Wat een mooie dieren zijn dat! Spetter zou het vast niet leuk vinden als ik er eentje mee naar huis zou nemen.

Daarna rijden we door naar San Francisco. Na 5 weken zijn we weer terug in de stad en rijden we de Golden Gate bridge over met Bessie. Het is er druk en er hangt natuurlijk mist. Maar toch blijft het een machtig mooi gezicht.

We slapen in een rustig hotel net buiten de luchthaven. We hebben net alle koffers en tassen weer ingepakt en gewogen. Morgen leveren we Bessie weer in en gaan we echt op weg naar huis. Jammer dat we Bessie achter moeten laten. Ze heeft ons 4600 miles door de meest prachtige plaatsen gereden. Maar ik zie me er toch ook niet mee parkeren in de Hermitage (volgens mij past ze daar niet eens in)

Met de aankomst in San Francisco hebben Dennis en ik nagenoeg langs de gehele westkust van de Verenigde Staten gereden. In 2014 zijn we in Olympic geweest. Daarna in 2016 vanuit Seattle naar Florence (OR) en nu zijn we vanaf Florence de gehele kust afgereden tot aan LA. Alleen het laatste stukje van LA naar de Mexicaanse grens hebben we (nog) niet gehad samen. Wie weet ooit.. Nu eerst weer naar huis. Morgen…

Geschreven door Inge | 2 reacties geplaatst | Plaats een reactie
  1. Bijna zover dat jullie weer terug komen naar Nederland. Fantastische reis hebben jullie gemaakt, veel gezien en meegemaakt, gezelligheid bij Linda, David, Jeroen en zijn gezin weer gezien, hun nieuwe huis bekeken, lol met ze gemaakt en een onvergetelijke verjaardag gevierd. Door jullie blog leek het alsof we er bij waren, we hebben er van genoten en het zal nu wel even wennen worden ‘s morgens niet gelijk te gaan lezen wat jullie beleefd hebben. Maar thuis zullen we ongetwijfeld nog veel meer te horen krijgen. Zien jullie donderdag op Schiphol, een goede reis.

Reacties zijn gesloten.