Hieperdepiep Cottage Grove

Vandaag jarig! Best wel vreemd maar ik wilde heel graag een keer mijn verjaardag vieren in Cottage Grove. Dit was een van de weinige momenten om dat een keer te doen. 

Eigenlijk vier je je verjaardag hier twee dagen. Al aan het einde van 10 Augustus krijg je de eerste felicitaties binnen. “Te Vroeg!”     🙂

Na de omeletjes in de ochtend hadden we eerst een klein project. Timo heeft de oude iMac van Linda schoongemaakt. Het toetsenbord wat daar bij hoort had ook wel de nodige schoonmaak nodig en daar was een klein dingetje niet goed gegaan. De shift toets was in de stofzuiger verdwenen. Normaal geen probleem maar Linda heeft een centraal afzuigsysteem….. en die moest al een poosje geleden geleegd worden….
Dus Timo en Linda in de oude kleren naar de kelder waar de opvangbak (ter grote van een halve kliko) gemonteerd was. Timo heeft een een half uur door deze bak gezocht en heeft alleen Lego stukjes gevonden. Geen Shift toets…

Ze hebben de bak weer terug gehangen en het systeem weer even aangezet….. plonk! Daar was hij. Hij zat nog in de pijpen 🙂 Arme Timo. 
Na dit heugelijke feit kon Marijn de oude foto’s redden van deze iMac. 

Toen werd het tijd om nog even stokbrood, taart en de laatste kleine dingetjes te halen. Ook hebben we 10 kilo ijsklontjes gekocht om in de koelbox te doen. Hierin leggen we altijd de blikjes fris, witte wijn, bier, etc.
Vanavond  komen namelijk Jean Louis en Petra, Jeroen en Melissa met hun kinderen Damien, Roxanne en Daphne, en Suzanne met Duncan. 

Rond vijf uur kwam de bus de berg op. Iedereen zat er in. We hadden een supergezellige avond waarin wij een privé concert hebben gekregen van Beyonce en Shakira!
Om nog naar te zwijgen over de prachtige balletdanseressen!!

De Grill was groot genoeg voor 15 hamburgers en broodjes, Saté, sausages, etc. Supergezellig met fantastische muziek welke door David uitgekozen was.

 

In de avond hebben we nog even genoten van de “meteor-shower”. Alhoewel die shower wel wat bescheiden was. Desalniettemin een mooie avond.

Geschreven door Dennis | 1 reactie geplaatst | Plaats een reactie
  1. Wat heerlijk dat jullie genoten hebben van de barbecue bij Linda en David! Ik zie Jean Louis en Petra ook genieten!!!Wat een geweldige verjaardag heb je daar gehad! Doe iedereen de groeten van ons!!!

Reacties zijn gesloten.