Hoge bomen Coos Bay - Crescent City

Vanmorgen vanuit Coos Bay vertrokken. We hebben onderweg verschillende stranden en uitkijkpunten bekeken. Zoals Arch Rock.

Bij Arizona beach vind ik een aantal Western Sandpipers dus ben ik even een tijdje bezig op het strand. Timo voelt ondertussen de Pacific Ocean. Dat is koud! Na een half uurtje gaan we weer verder. Ik heb toch even snel een plaatje kunnen maken.

Daarna rijden we door naar Jedediah Smith Redwoods statepark. Daar nemen een we een ruim 100 jaar oude onverharde 6,5 mile lange weg door het bos. De bomen daar zijn oud en megagroot. Het is heel imposant om tussendoor te rijden.

Bij Stout Grove wandelen we een korte trail tussen de bomen door.

Dennis en Timo vallen bijna niet eens op bij deze mega boom.

Het bos is prachtig met de steeds lager gaande zon door de bomen heen. Het is echt onmogelijk om vast te leggen hoe groot ze zijn. Maar als de jongens op bij een omgevallen boom staan kun je het wel goed zien.

Daarna rijden we de hele weg af tot aan Crescent City waar we een hotel hebben. Omdat ik ondertussen Platinum status heb in Best Western krijgen we een upgrade van de kamer. Hij is groot met 3 bedden en een mega mega grote televisie. Daar kijken we nu Disney films op 😉

Morgen gaan we verder langs de kust op weg naar Fort Bragg.

 

 

Geschreven door Inge | 2 reacties geplaatst | Plaats een reactie

Reacties zijn gesloten.