Joshua Tree Desert Palm - Kingman

Vanmorgen vroeg vertrokken uit Desert Palm. Wat een mooie stad is dat! We zouden daar nog wel eens terug willen komen. We hebben de weg door Joshua Tree gekozen en daar hebben we geen spijt van. Wat een bijzonder mooi park is dat. Ik ga proberen om wat foto’s te uploaden maar de wifi is hier erg slecht. 

We begonnen bij prachtige mooie palmbomen midden in de woestijn. Heel bijzonder om te zien. In het park was het zo rond de 40 graden dus lange wandelingen werden afgeraden. Dat hebben we dan ook niet gedaan. We hebben alleen de dingen bekeken langs de weg.

Een heel stuk land vol met cactussen. Je mocht ze niet knuffelen

Sommige rotsformaties zagen er bizar uit. Soms wisten we niet eens waar we kijken moesten.

Dit is de echte Joshua Tree. Het is niet eens een boom maar een cactus in de familie van de Yucca. Ze zijn echt heel erg bijzonder om te zien.

Daarna zijn we 100-den kilometers door eindeloze woestijn heen gereden om in Kingman te komen. Op sommige stukken waar we gestopt zijn was het wel 44 graden en blies de wind als een warme föhn. Morgen gaan we naar de Grand Canyon en ik denk dat we daar geen tot zeer weinig internet zullen hebben. Dus mogelijk morgen even geen logje.

Geschreven door Inge | 3 reacties geplaatst | Plaats een reactie
  1. Goh Inge wat mooi, zo grillig and droog en toch zo fantastic, maar te warm om er veel to lopen.

  2. Wow, dat ziet er echt prachtig uit, wat een spectaculaire natuur en al waren we er niet zelf bij, we kunnen de hitte bijna voelen, die spat van de foto’s af. Nu naar de Grand Canyon en ook daar zal het wel behoorlijk heet zijn.

  3. Op de hitte zijn wevnietbjaloers maar wat hebben jullie prachtige plaatjes gemaakt! Alsof we er zelf bij zijn! Nu de Grand Canyon nog warmer en met prachtige rode kleuren. Genieten dus!!

Reacties zijn gesloten.