Knippen en koken Cottage Grove

Vandaag zijn we een week in Cottage Grove en Timo had wel een knipbeurt nodig. Dus gingen ze naar Linda’s salon en kreeg hij een nieuw kapsel.

Daarna zijn Dennis en ik naar de stad (Eugene) gegaan en heeft Marijn boodschappen gedaan samen met Linda want zij gingen vandaag koken. Marijn wilde zijn soep maken en samen met Linda maakte hij “potstickers” voor het avondeten.

Timo was ondertussen met de truck, en de fiets achterin,  naar beneden gereden om een stukje te gaan fietsen bij Dorena lake. Hij heeft een paar uurtjes beneden kunnen fietsen en kwam daarna weer met de truck omhoog. Hij blijft dan op eigen terrein dus dan kan dat allemaal en hij vindt het wel erg leuk om in de truck te rijden (hij heeft tenslotte een rijbewijs)

 

We vertrekken hier zaterdag weer op weg naar de kust. We zakken dan in een aantal dagen de kust af naar San Francisco. We gaan het hier (weer) missen.

 

Geschreven door Inge | 1 reactie geplaatst | Plaats een reactie
  1. Wat hebben jullie het heerlijk bij Linda en David! Het afscheid zal weer moeilijk zijn maar jullie komen hier beslist nog een keer terug!

Reacties zijn gesloten.