Las Fakegas Las Vegas

Vanmorgen hebben we uit geslapen en daarna zijn we Las Vegas verder gaan bekijken. We begonnen in het winkel centrum waar ik op zoek ging naar cowboy laarzen maar geen mooie kon vinden. Daarna zijn we van de ene in de andere verbazing gelopen. Van Venetië met een plafond dat bijna echt leek.

Daarna zijn we naar Rome gelopen. De foto’s doen dit gehele gebouw eigenlijk helemaal geen goed. Je moet het met je eigen ogen zien om het daadwerkelijk te geloven. Zo over de top is alles in Caesars Palace .

Omdat het in de middag toch best wel heet werd (44 graden) zijn we daarna maar gaan zwemmen bij ons hotel. Het is donderdag en blijkbaar is dat niet de drukste dag in Vegas want er was plek zat. Terwijl de jongens zwommen hebben wij een klein cocktail(tje) gedronken. Echt vakantie 😉

Na het eten zijn we weer de strip op gegaan om alles te bekijken in de verlichting. Ondertussen is het ook iets afgekoeld (33 graden) en is het heerlijk om buiten te lopen. Buiten staat ook de Eiffeltoren op halve schaal. 

Daarna kijken we bij de Bellagio naar de fonteinen. Dat is trouwens wel heel erg mooi om te zien.

Las vegas is een leuke stad. Je moet er een keer geweest zijn 😉 We vinden het als nuchtere Nederlanders allemaal wel erg fake en over the top. Maar ook dat is leuk om een keer mee te maken.

Morgen gaan we naar Death Valley waar we 1 nachtje slapen. De wifi zal daar niet geweldig zijn dus mogelijk morgen even stilte. Dat kunnen wij ook wel gebruiken na deze ongelooflijke volle en rumoerige stad 😉

Geschreven door Inge