On the road again Cottage Grove - Coos Bay

Vanmorgen was het zo ver. We moeten afscheid nemen van Cottage Grove en van Zoe want Linda en David gingen mee naar de kust. Timo en Zoe zijn vrienden geworden. 

Maar eerst moesten we even Bessie wassen want zij (ja de auto) was zo vreselijk vies dat er even een beetje water overheen moest.

Daarna zijn we naar de kust gereden. Daar hebben Linda en David een  huis gekocht. Ze hebben getekend maar de sleutel hebben ze nog niet. Toch mochten ze het vandaag even aan ons laten zien. Wat een prachtig huis en wat een prachtige plek. Er moet nog veel gebeuren maar de lokatie is goud waard. Ik verheug me nu al op een keer logeren in het nieuwe huis. Het is jammer dat we er nu nog niet konden verblijven maar we hebben zeker iets om opnieuw naar uit te kijken. Misschien moeten we maar een keer eerder komen 😉 Dichtbij het nieuwe huis nemen we afscheid van elkaar. Dat is altijd erg moeilijk moet ik eerlijk zeggen.  Slik……

Daarna rijden wij door naar Coos Bay. Een klein stadje aan de Pacific Ocean. We slapen in de Best Western en we zijn daar aan het einde van de middag. We wilde eigenlijk naar het strand maar iedereen is moe en Timo en ik hebben zelfs een beetje hoofdpijn. We besluiten om in het hotel te blijven en hebben een lange tijd het zwembad helemaal voor ons alleen. Heerlijk!

Daarna lopen we Coos Bay door. Het is een grappig stadje. Morgen gaan we verder langs de kust. We willen enkele stranden zien en gaan daarna naar de Redwoods. We hebben de mooie grote Sequoia’s gemist in Yosemite maar de Redwoods schijnen ook erg mooi te zijn. We gaan het zien. We zijn weer onderweg!! 

Geschreven door Inge