Van route 66 naar de Grand Canyon Kingman - Grand Canyon

Vanmorgen vroeg vertrokken uit Kingman want we hadden een lange reis voor de boeg. We draaide vanaf het hotel de route 66 op en maakte onze eerste stop in Hackberry daar stonden allemaal oude Ford’s buiten. Prachtig om te zien. We hebben er veel foto’s gemaakt maar vanwege een hele hele hele matige wifi hier kunnen we er niet uploaden

In Seligman hebben we gezocht naar de Cars auto’s Ā voor Lotte en Quinn. Ze waren er helaas niet allemaal. Takel had waarschijnlijk een klusje want die konden we niet vinden. De politie was er wel en wat andere auto’s die ik natuurlijk niet meteen herken. We hebben foto’s en filmpje gemaakt (die heeft Wouter Quinn, vraag er maar naar!) Als jullie er ooit in de buurt komen, ga wat eten bij de Snow Cap en vraag er om de mosterd en de rietjes šŸ˜‰ Echt een aanrader! Wij hadden hotdogs en een taco.

Daarna zijn we doorgereden naar de Grand Canyon. We kwamen er om 14.30u aan en er was al een kamer klaar voor ons. We mochten zelfs nog kiezen en het meisje achter de balie koos een mooie kamer met uitzicht op de canyon. Ā Helaas zijn er aan de overkant wel wat branden en dus hangt er een mist (haze) in de canyon maar dat maakt het zicht voor ons niet minder magnifiek. Het is veel groter dan ik me had voorgesteld.

We wandelen de hele rim trail (5,5 km) Alleen Marijn heeft er wat moeite mee maar uiteindelijk haalt ie het tot het eind. Een echte bikkel!! (trooper zoals ze hier zeggen) We bezoeken het visitor center en vullen onze waterflessen bij. We besluiten de shuttle bus terug te nemen want niet alleen Marijn heeft vermoeide voeten. We eten wat in de Bridge Angel lodge en kijken naar de kleuren op de rim. Weer een mooie dag!

Geschreven door Inge | 3 reacties geplaatst | Plaats een reactie
  1. Wat een schitterende reis.jullie maken wat mee! Geniet van de verhalen en de fotoā€™s. Zet em
    op Marijn!

Reacties zijn gesloten.