Crater lake en thuiskomen Klamath Falls - Cottage Grove

Crater lake en thuiskomen Klamath Falls - Cottage Grove

28 september 2019 Uit Door Inge

Helaas was Mt Shasta niet te zien toen de zon op kwam want het weer gaat hier wat veranderen. Maar even zo goed was het goed om de bergen te zien rond de stad. We vertrekken laat omdat we rustig aan doen. We rijden naar Cottage Grove vandaag maar gaan wel via Crater Lake en dat is heel erg mooi. We staan op de rand van het prachtige mooie blauwe meer en kijken opnieuw onze ogen uit. Het is nu nog echt prachtig weer dus we genieten er nog even van.

We stoppen op een aantal plekken rond het meer. Er staan enkele mensen eekhoorns te voeren dus kon ik een leuke foto maken. Maar van mij krijgen ze geen voer hoewel ze het nog zo lief vragen.

We rijden daarna via de 138 door de bossen naar Cottage Grove waar we ontvangen worden alsof we thuis komen. Het is altijd zo goed om weer bij Linda en David te komen. We drinken wijn en halen eten. We zitten heerlijk te praten en het voelt zo fijn om hier weer te zijn.

Morgen gaan eerst even langs Jeroen en Melissa en dan rijden we door naar de markt in Eugene. We hopen voor zondag wat af te kunnen spreken met Jeroen en de rest maar het weer hier gaat niet echt mee werken want we gaan regen krijgen. Dan heb ik die jassen in ieder geval niet helemaal voor niets mee genomen.

Misschien morgen meer…… maar misschien ook niet….