Day at the beach Oregon coast

Day at the beach Oregon coast

30 september 2019 Uit Door Inge

Nou ok dan maar. Toch een blogje. Vandaag zijn we met Jeroen, Melissa, Jean-Louis, Petra en de kinderen Damien, Roxanne en Daphne naar de kust geweest. We zijn vroeg vertrokken en al bij de eerste stop stond Damien tot voorbij zijn enkels in de modder en toen waren we nog niet eens aan de kust. Dus moesten we onderweg nieuwe schoenen kopen. Dat duurde even maar we hebben wel veel plezier gehad. Daarna zijn we door gereden naar de echte ruige Oregon kust. Altijd prachtig! We gaan met z’n allen op de foto. Herinneringen maken.

Daarna gaan we met de kinderen het strand op zodat ze in het zand kunnen spelen en ik bouw samen met Roxanne torentjes met steen.

Natuurlijk blijven jonge kinderen dan niet droog en schoon maar gelukkig heb ik een oude handdoek in de auto waar ze even mee afgedroogd kunnen worden.

Op de terug kopen we bij de tweedehands winkel andere kleding voor de kinderen, Ook dat is leuk en grappig. Een grote kringloop winkel in de USA stampvol met spullen. We lopen er wat tussendoor. Daarna eten we wat bij Mo’s aan het einde van de middag. Het is gezellige drukte en ik maak wat selfies met Daphne en Roxanne.

De dag was veel beter gevuld dan de log nu is en we hebben zo veel plezier gehad. Mijn ouders hebben de kinderen van Jeroen en Melissa goed leren kennen en we hebben echt heel erg veel plezier gehad. We zijn net voor het donker terug en drinken nu een glaasje wijn bij Linda en David en vertellen onze verhalen. En ik heb in ieder geval een blogje gemaakt zodat jullie geen afkick verschijnselen hebben deze ochtend 😉