If you are going to.. King's Canyon - San Francisco

If you are going to.. King's Canyon - San Francisco

23 september 2019 Uit Door Inge

Vandaag stond een reisdag van King’s Canyon naar San Francisco op het programma. Eigenlijk zijn we gewoon op weg naar Napa valley maar San Francisco is een kleine tussenstop 😉 Maar eerst wandelen we in King’s Canyon nog de General Grant tree trail. Uiteraard weer met allemaal hele mooie en hoge bomen.

Daarna verlaten we het park en dalen we af richting Fresno. Het is jammer om dit prachtige park weer te verlaten maar we moeten verder. We rijden er, met enkele keer stoppen, iets meer dan 4 uurtjes over naar San Francisco. We rijden de stad binnen over de Bay bridge.

We slapen in Fisherman’s warf in een echt stadshotel. Het is misschien niet veel maar het is in ieder geval goed schoon. We parkeren de auto bij het hotel en laden al onze spullen uit en lopen de Fisherman’s warf in.

We kijken bij de Zeeleeuwen op Pier 39. Uiteraard maken ze ruzie met elkaar en zijn ze prachtig om naar te kijken. We staan een tijdje naar ze. Het is er heel erg druk maar toch kunnen we wel even kijken.

We eten in de warf bij een heerlijke pizzeria (daar zijn we in 2018 ook geweest Marijn en Timo) en wandelen na het eten nog even langs de bay. De zon gaat onder en we kijken op de pier naar de Golden gate bridge die steeds mooier wordt met de kleurrijke wolken op de achtergrond.

Morgen verlaten we San Francisco alweer en gaan we naar Napa valley.