Nog 1 maand! Het komt dichterbij

Nog 1 maand! Het komt dichterbij

13 augustus 2019 Uit Door Inge

Nu gaat de tijd snel. Over precies 1 maand zitten we in het vliegtuig naar Las Vegas. De tijd van lijstjes maken (wat moeten we mee) en zelfs al een discussie over de hoeveelheid koffers waar we mee heen gaan reizen. Terug reizen we altijd met eentje meer want we kopen daar nog wel eens wat. De Esta’s (visum) zijn geregeld en ook de dollars zijn gehaald in Amsterdam. Die haal ik altijd bij Pott Change op het Damrak. Zij rekenen de goedkoopste omwisselkoers en het in in Amerika altijd handig om contant geld op zak te hebben omdat zeker in Californië de pinpas het soms niet doet bij de benzine stations. Maar ook voor de tips in restaurant en hotelkamers.

Timo heeft speciaal voor mij een andere widget gemaakt in de sidebar. Bij de recente berichten staat nu ook de subtitle. In die subtitle komt straks de route te staan zodat de leden van het Amerika-forum waar ik lid van ben ook makkelijk mee kunnen kijken en dingen op kunnen zoeken van de route die we die dag rijden. We houden deze blog in de eerste plaats bij voor familie en vrienden maar ik heb ondervonden in andere reisverslagen dat het wel erg makkelijk is om soms alleen bij een route te kijken. Die widget die ik had kon dat niet en dus heeft Timo hem gemaakt. Helemaal top! Sommige mensen hebben ook gemerkt dat de plugin voor inschrijvingen van de blog is veranderd. Sommige mensen kregen bij het vorige verslag helemaal niets in hun mailbox en sommige kregen mijn mail 3x. Ik heb het nu aangepast. Als het goed is krijgt iedereen maar 1 mail per keer dat er een blog wordt geplaatst. Als dat niet zo is hoor ik het graag!

De laatste aanpassing aan de reservering voor de auto is gedaan. We hopen voor Kees op een Ford (maar dat kun je niet altijd uitkiezen). We gaan het wel vragen natuurlijk. In ieder geval wordt het zo’n bakbeest waar je thuis beslist niet in wil rijden vanwege zijn formaat.

We kunnen hem nu in de ochtend ophalen de dag nadat we aankomen. Dan zijn we, vanwege het tijdsverschil, toch vroeg wakker dus we halen hem samen op en gaan daarna naar de Shelby waar mijn ouders de rondleiding door de fabriek gaan doen. En daarna… daarna gaan we Las Vegas verkennen……

Vanaf de dag dat we weg gaan komen er weer dagelijkse updates. Wie van jullie leest en leeft er weer mee??