Let the magic begin De eerste voorbereidingen

Let the magic begin De eerste voorbereidingen

7 november 2019 Uit Door Inge

“Hey, staat dat offer voor dat huisje in Florida nog open? Voor na mijn examens? Ik wil zo vreselijk graag op vakantie naar Disneyworld als ik klaar ben”
Zo begon de vraag van Timo een aantal dagen geleden.

Mijn antwoord was in eerste instantie “Nou nee” Maar toen ben ik toch gaan kijken wat het ons zou kosten en of de mogelijkheid er nog was. Ja en dan begint het. Ik zoek tickets (hmm die prijs valt mee), kijk naar een AirBnB (oh dat is leuk) en voordat je het weet is het idee geboren en zit het in al onze hoofden. Nou ben ik redelijk goed in het zoeken naar leuke deals en in een paar dagen had ik 4 tickets naar Orlando gevonden voor een hele mooie prijs en met prachtige vluchttijden. Dus heb ik een optie genomen op die tickets en ze na overleg met ons gezin gewoon geboekt.

We gaan naar Florida en Disneyworld!!

Normaal gesproken begin ik met alles plannen ruim een jaar van te voren maar we zouden volgend jaar helemaal niet naar de Verenigde Staten gaan dus is dit voor mij ongewoon laat om alles nog eens uit gaan zoeken. Gelukkig is het nog geen hoogseizoen in Florida en kon ik nog een hele leuke AirBnB boeken voor een ruime week. De andere dagen die we in Florida zijn moet ik nog invullen. Maar de week in het huisje dichtbij de Disneyparken staat vast.

Het huis ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de grote parken en omdat Dennis en ik echt niet iedere dag mee willen is deze gekte is het idee er dat wij de jongens wegbrengen naar het park van hun keuze die dag en dat wij iets anders gaan doen. Genoeg te doen in Florida. En in de avond zoeken we allemaal weer de rust op van ons eigen huis.

Binnen een week is het dus van een idee gegaan naar een concrete reis. In het jaar dat we eigenlijk de USA niet zouden bezoeken maar ergens in Europa op vakantie zouden gaan. Zo zie je maar…..

Je kunt de blog weer volgen en er komt natuurlijk nog een roadbook. Maar ik moet met alle voorbereidingen daaraan nog beginnen. Gelukkig is het voor mij rustig in de wintermaanden met werk. Heb ik er tenminste tijd voor.

Lezen jullie weer mee?