Kunnen we wel? Voorbereidingen

Kunnen we wel? Voorbereidingen

5 maart 2020 Uit Door Inge

Dat is de vraag. Kunnen we of kunnen we niet. Want het Corona virus zou voor ons wel eens roet in het eten kunnen gooien. Niet omdat we zelf bang zijn of niet willen, maar omdat de VS ons zomaar eens de toegang zouden kunnen weigeren omdat wij uit een land komen waar Corona heerst. Of ons verplicht 2 weken in quarantaine te gaan en dan is de vakantie van 13 dagen voorbij. Momenteel is het allemaal een beetje koffiedik kijken en moeten we het afwachten. KLM heeft ons wel al de mogelijkheid gegeven om kosteloos om te boeken of te annuleren. Maar daar schieten wij niet zoveel mee op. Altijd boek ik accommodaties die ik nog kosteloos kan annuleren maar deze keer niet. Nu hebben we voor AirBnB gekozen omdat we geen roadtrip maken en die mag ik niet annuleren. Ook onze annuleringsverzekering ziet Corona niet als geldige reden om te annuleren. Zal je altijd zien. Wij hopen dus dat het over is gewaaid als wij die kant op willen. Wij willen in ieder geval gewoon heen.

De voorbereidingen voor de reis zijn wel al verder gegaan. Zo heb ik een tijd geleden al een tweede AirBnb gereserveerd aan de kust van de Mexicaanse golf. Na al het pretparken geweld gaan we nog een aantal dagen rust zoeken aan de kust en strand. Met kano’s waarmee je de zee op mag om Dolfijnen te zoeken. Maar soms hoef je ze niet te zoeken omdat ze vlak voor het huis ook kunnen komen. Marijn kijkt daar nu al naar uit.

Ook willen we de Golf op met Little Tooth voor een echt Dolfijn avontuur. Dat kan mooi vanaf ons 2e huisje. Mijn camera gaat dus toch maar mee.

De auto is ook geregeld maar het enige waar nog niets aan is gedaan is het roadbook. Door allerlei omstandigheden hier ben ik daar helemaal niet aan toe gekomen. Ik heb nog ruim 70 dagen om een roadbook in elkaar te gaan zetten. Ik hoop dat dat gaat lukken. Zodra ik er iets verder mee ben zal ik het opnieuw op de log zetten (op de pagina roadbook)

Vooralsnog gaan wij gewoon. Maar ja…. je weet het nooit in deze tijd. Hopelijk gaat het allemaal een beetje meevallen en kunnen jullie over 77 dagen dagelijks onze blog volgen.