Nieuwe blog gemaakt Voorbereidingen voor november

Nieuwe blog gemaakt Voorbereidingen voor november

15 mei 2021 1 Door Inge

Op 11 april waren de prijzen van de vliegtickets naar San Francisco heel erg gunstig voor november. Dus hebben Dennis en ik een vakantie gepland en tickets gekocht. Natuurlijk blijft het een risico om nu vliegtickets te boeken maar we hebben toch echt goede hoop dat we in november weer kunnen vliegen. Bovendien willen Linda en David ons heel erg graag zien.

Als het allemaal gaat lukken dan vertrekken we op 4 november via Heathrow met de A380 naar San Francisco. We blijven de eerste nacht bij de luchthaven in de buurt en rijden daarna door naar Napa Valley. Daar bijven we een aantal dagen omdat we graag wat wijnhuizen willen bezoeken (ja en wijn willen kopen)

Als we genoeg hebben van Napa dan vertrekken we richting de Redwoods. Daar zijn we in 2018 ook geweest maar nu willen we er wat langer blijven en er wat wandelingen gaan maken. In november is het daar aan de kust meestal nog wel goed weer en zo niet, dan niet. Dan bedenken we iets anders.

Daarna rijden we door naar Linda en David om daar een aantal dagen te blijven. Vervolgens vliegen we 3 weken na onze aankomst weer terug vanaf San Francisco naar huis. We hopen dat Covid (en het vaccineren) deze keer mee willen werken en we naar de andere kant van de plas kunnen. We gaan het zien…..