Relax baby

In onze grote koffer zaten maar liefst 6 pakken Nederlandse pannenkoeken mix. Hier in de USA kun je dat echt niet krijgen en de Nederlandse kolonie hier is er gek op ?. Zelfs Maria, origineel van Peru, kent het en smult er van. In de mix van Engelse, Nederlandse en Spaanse gesprekken hebben Dennis en ik staan bakken voor een weeshuis. En we hebben van iedere minuut genoten.

We hadden een enorme stapel en het ging er letterlijk in als koek. Het was geweldig. 

Jeroen, Melissa en de kinderen waren er ook en ook die genoten. De keuken was een slagveld maar wat was het leuk. Moe en heel voldaan gingen we naar bed.

Vandaag was het zondag. We hebben heel rustig aan gedaan. Ik ben nog steeds niet echt fit. De uitputting zit diep. Ik heb goed geslapen en kom hier echt tot rust. We zijn naar Eugene gereden. We zijn daar in de grote Mall geweest. Niets nodig en dus ook niet veel gekocht. Maar wel leuk om even te kijken. Helaas was mijn favoriete winkel dicht (Victoria Secret) maar ze zijn wel aan het uitbreiden hier. Ze komen heel groot terug. Nou dan moet ik nog maar een keer terug 

De middag en avond brengen we door in goed gezelschap en met een prachtig uitzicht vanuit de hottub. Wat een heerlijke plek, wat een lieve mensen en wat vreselijk fijn om hier te zijn. Het enige dat mist zijn onze jongens. Volgende keer gaan ze weer mee. Zeker weten!

Oh Timo’s custom made Nike’s zijn aangekomen. Ze zijn supervet!!!! 



Geschreven door Inge | 1 reactie geplaatst | Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *