Nog één week tot vertrek

Vancouver

Volgende week vrijdag is het zover. Dan vertrekt de birdingbreaks reis naar Vancouver die ik (Inge) ga begeleiden. Er is veel voorbereidingstijd in deze reis gaan zitten. Na de reis die wij zelf hebben gemaakt in 2014 (deels nog hieronder te vinden) zijn we deze reis gaan ontwikkelen voor fotografen. Het is niet zoals andere reizen van birdingbreaks waar zoveel mogelijk soorten gezien gaan worden in een vakantie. In deze reis is het uiteraard wel de planning dat we veel soorten gaan vinden en bekijken. Maar ook nemen we de tijd om ze te fotograferen. Daarnaast gaan we niet alleen voor de vogels maar ook veel verschillende zoogdieren komen aan bod. Waaronder als hoogtepunten de Orka’s, Bultruggen en natuurlijk de Grizzlyberen die vissen op zalm. We gaan enkele dagen op pad om dat uitgebreid te kunnen fotograferen.

Bultrug_klein_D4_2808

Op deze blog zal ik een verslag bijhouden voor mijn familie en vrienden. Ook op de blog van birdingbreaks (http://birdingbreaks.wordpress.com) zal ik een dagelijks verslag gaan proberen bij te houden. Zodat ook de vrienden en familie van mijn gasten kunnen volgen wat voor moois we allemaal gaan beleven. Ik heb er onwijs veel zin in. Nog een weekje en dan vertrekt deze reis voor zijn première.

Scrub-Jay
Scrub-Jay
Geschreven door Inge | 3 reacties geplaatst | Plaats een reactie
  1. Ik vind het zo gaaf dat je gewoon reisleider bent 🙂 Ik hoop dat je zelf ook nog een beetje tijd tussendoor hebt om te genieten. En Joep wil orka- en bultrugfoto’s zien.

  2. Mis je nu al….. 😉 gelukkig zien we elkaar maandag nog. Alvast veel succes en plezier, voordat ik het vergeet te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *