Stedentrip naar New York City Voorbereidingen voor een stedentrip

17 juni 2022 3 By Inge
Stedentrip naar New York City Voorbereidingen voor een stedentrip

Nog net voordat wij afgelopen mei naar San Francisco vertrokken, heb ik al 2 tickets geboekt naar New York City. Op dat moment had KLM een hele mooie aanbieding en konden wij de tickets grotendeels met Miles betalen. Dus dat hebben we gedaan en hebben we een citytrip van 8 t/m 14 september op het programma staan. We hebben een hotel geboekt vlakbij de Empire State Building midden in het hart van New York. Eigenlijk helemaal niets voor ons maar als we het doen gaan we het goed doen.

We hebben 6 volle dagen om de stad te verkennen en we gaan dat ook doen. Ik heb eigenlijk meteen op de dag dat ik de tickets boekte ook toegang gekocht tot het 9/11 museum met een rondleiding. Reden is dat het museum en het Memorial rond 11 september gesloten is voor de herdenking en de plaatsen op de andere dagen nog maar heel gelimiteerd waren. Wel gek misschien om in de stad te zijn op 9/11. We gaan het merken.

Nu wij terug zijn uit San Francisco gaan de voorbereidingen voor deze reis beginnen. Maar zoals jullie mij kennen zijn er ook alweer plannen voor een reis volgend jaar. Maar eerst NYC. Wat moeten we daar zeker gaan zien??