Bijna vertrek.

6 september 2022 0 By Inge
Bijna vertrek.

Koffers pakken en gaan.

Nog 2 dagen en dan vertrekken we naar New York. In de afgelopen weken zijn de voorbereidingen voor deze stedentrip door gegaan. We hebben enkele dingen gereserveerd en hebben de New York pas aangeschaft waarmee we toegang krijgen tot heel veel attracties in de stad. Maar verder heb ik er niet zoveel voorbereiding in gestoken als dat ik altijd in een roadtrip doe. Maar ik ben er vrij zeker van dat we ons niet gaan vervelen. Er is genoeg te zien en te doen in NYC. We vertrekken donderdagochtend en zijn na ongeveer 8u vliegen in New York. We komen aan op JFK en nemen dan de taxi naar ons hotel in Manhattan. De verwachting is dat we daar in de loop van de middag aankomen en we daarna de stad gaan verkennen om wakker te blijven. Het tijdverschil met New York is 6u. Er staat een klokje op deze blog waarop je kunt zien hoe laat het bij ons is.

Op donderdag start dus het echte reisverslag. We gaan er voor om iedere dag wat te plaatsen en we vinden het altijd erg leuk als je een reactie achter laat. Veel “volg” plezier!