Omaha beach Normandië dag 1

Omaha beach
Gisteren aangekomen in Omaha beach. Het zie hier veel koeler dan in Nederland. Zo’n 20 graden. We zitten in een soort centerparks huisje bijna op het strand. Overal hier vind je herinneringen aan D-day van 71 jaar terug. Maar indrukwekkend waren de scheepswrakken die gisteravond met laag water te voorschrijn kwamen. Het water kwam niet laag genoeg om er bij te komen. En we vertrokken ook te laat om het nog te halen. Het water gaat hier ver terug maar komt ook weer snel op. Vanavond komt het water lager dus dan nog een poging. Vandaag gaan we het museum ( er zijn er alleen hier al 3 verschillende) en andere dingen bezoeken en bekijken. Geen WiFi bij het huisje en mijn card reader vergeten dus kan ik de foto’s niet op mijn pc krijgen. Foto’s breng ik sneller zelf naar huis dan ze hier uploaden. Vanavond probeer ik meer…..

Geschreven door Inge | 1 reactie geplaatst | Plaats een reactie
  1. Ik was te laat om jullie een fijne vakantie te wensen maar dat komt zonder mijn wensen ook wel goed! Leuk om weer te lezen, groetjes Hester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *