Huis tour + dagje rust

Hallo allemaal,

Gisteren zijn wij aangekomen in Bordéres-Louron, Het ligt in het zuiden van de Franse Pyreneeën.
Vandaag hebben we lekker een dagje rust en blijven lekker in het huisje,
Het huis is best wel groot en dat wil ik jullie laten zien:WP_20150709_003

Dit is de woonkamer en daar rechts hebben we een groot balkon alleen, is het nu te warm om op balkon te zitten en morgen word het zo’n 36 graden. Zoals je kan zien kunnen wij ook vanuit Frankrijk naar de tour de france kijken alleen is het niet te verstaan,

WP_20150709_004

Dit is de achterkant van de woonkamer met een oven, 2 koelkasten, waterkoker, koffiezet apparaat en een afwasautomaat. Mijn vader, broertje en moeder zijn lekker bezig met laptop, papa is een winkel aan het zoeken want een winkel vinden in de Pyreneeën is niet al te makkelijk

WP_20150709_005

Dit is mijn onderkomen, ik slaap beneden en Timo slaapt boven het zijn dubbelbedden en de eerste nacht heb ik lekker geslapen! Alleen werd ik wakker van de muziek van Timo om 1:30 ongeveer … Ah fijn toch overheen geslapen en nu lekker chillen

WP_20150709_006

Dit is de 2de badkamer met een gekke douch, deze douche gebruiken Timo en ik! Er zit een massage douche in die ik niet zo lekker vind maar Timo geweldig vind. Verder hebben we nog een douch kop boven ons alleen die is stuk helaas …

IMG-20150709-WA0002

En ik ben lekker voor het eerst een strip boekje gaan lezen op de iPad van mijn vader en ik vond het strip boekje leuk want ik wist niks te doen, Timo ging lekker met zijn iPad video’s kijken in bed en nu maar lekker naar de tour de france kijken.

IMG_0285

Dit is ons uitzicht vanaf het balkon het was vanochtend erg bewolkt en nu is het compleet blauwe lucht.
Morgen gaan we weer wat doen maar wat dat weten we nog niet

Groetjes Marijn

 

Geschreven door nelly | 6 reacties geplaatst | Plaats een reactie
  1. Wow Marijn, wat een enorm huis. Lekker om te relaxen 🙂 Komt het water te hard uit die douchekop? Zeg, schop dat spul eens achter die laptops vandaan, dan hoef jij je niet te vervelen! Hoewel… zo hebben we wel tenminste een mooi idee hoe jullie huisje eruit ziet 🙂 36 graden lijkt me prima, wij liepen gisteren in lange broek en jas in de stromende regen!

    1. Nee hoor het water komt niet hard uit de douch kop maar wel uit de massage douch. Timo, Dennis en Inge zijn achter de laptop vandaan haha, ze keken lekker naar de tour de France. Timo ligt nu lekker in bed video’s te kijken in bed. Wij gaan zo lekker hamburgers met sperziebonen eten. Groetjes

  2. Inge kijkt vanuit het huis naar de Gieren die boven de bergen zweven 😉 en ik kon wel een dagje rust gebruiken. Mijn keelontsteking wil niet erg over gaan namelijk.

    Groet, Inge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *