Biganos

Dag3

Dinsdag een kleine 700km gereden naar Biganos. Dit ligt even verder dan Bordeaux en is een tussenstop richting ons einddoel.

We hebben twee kamers in een twee sterren hotel “Hotel Delta
De jongens hebben een eigen kamer met eigen douche… en belangrijker: een eigen toilet.

We zijn in de avond naar een het vogelreservaat van Le Teich gereden. Omdat het al dicht tegen sluitingstijd was en er entree betaald moest worden is besloten om dit de volgende dag na het ontbijt te doen.

Woensdag hebben we in het hotel ontbeten om vervolgens weer naar het reservaat (http://www.reserve-ornithologique-du-teich.com/en) te rijden. We hebben de informatieborden nog eens goed gelezen en kwamen er achter dat het gebied een wandelroute heeft van zo’n 6km. Omdat de jongens liever even bij de auto bleven en wij uitgerekend hadden dat je toch zo’n drie a vier uur nodig heb om alles goed te zien (het is geen 5km doorlopen) hebben we dat niet gedaan. Je doet het gebied geen recht aan door er in een uur in wandelsnelheid doorheen te rennen.

Het idee is nu om daar op de terugreis nog een keer langs te gaan. We nemen dan weer het zelfde hotel voor twee nachten. De volgende dag kunnen we  onze spullen daar laten en rustig door dat gebied heen wandelen.

Dag 4
Iets vroeger dan gepland naar ons appartement gereden. Enige vermoeidheid zit er wel in dus een klein verlangen naar een stoel is er wel. Een rit van ongeveer 300km. Da’s goed te doen.
Aangekomen bij het appartement kregen we een rondleiding van diegene die het appartement onderhoud. De eigenaar woont in de buurt van Parijs :-). In de avond nog even boodschappen gedaan voor twee dagen want Donderdag is het een rustdag…..

Geschreven door | Geen reacties geplaatst | Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *