Laatste dag USA Cottage Grove - Woodburn

Laatste dag USA Cottage Grove - Woodburn

2 oktober 2019 Uit Door Inge

Helaas moeten we deze ochtend Cottage Grove weer verlaten. We gaan vandaag alvast onderweg richting Portland waar vandaan we morgen terug vliegen vanaf Portland Airport. We vertrekken net na de middag. Het afscheid is altijd moeilijk. Zeker voor mij. We rijden naar de Apple store net onder Portland. Ik wilde een nieuwe telefoon kopen. We zijn er om 14.20u maar ze kunnen mij pas een iPhone verkopen om 17u want ik had moeten reserveren (op tijd). De winkel staat ook mutvol en sommige mensen wachten al van voor 13u. Ik besluit weer weg te gaan. Dan maar niet. Mijn oude doet het tenslotte nog.

We gaan op zoek naar nog wat gameboy spelletjes voor Timo. Dus we bezoeken 3 verschillende Gamestop winkels hier in de buurt op zoek naar de ontbrekende spelletjes. Het is grappig en de winkels bellen naar elkaar om te vragen of de ontbrekende spelletjes daar misschien zijn. Wij vullen onze middag.

We rijden naar Woodburn waar een enorm groot outlet centrum is. Daar vullen we de nieuwe koffer met kleding die we in de uitverkoop kopen. Ik heb nu 2 Levis broeken voor een bedrag waarvoor ik er thuis niet eens eentje kan kopen. We slapen ook hier in Woodburn en eten voor de laatste keer bij de Denny’s. Dat was eigenlijk niet de bedoeling want zeker ik wilde iets “beters” maar dat was hier in de buurt niet te vinden. De Denny’s ligt pal naast het hotel en we bestellen allemaal Spaghetti met meatballs. Het smaakt heerlijk.

Morgen vliegen we terug. Dus morgenochtend geen blogje voor jullie want dan zitten wij nog in het vliegtuig onderweg naar huis. Het zit er weer op….