Wachten op vertrek Alle voorbereidingen afgerond

Wachten op vertrek Alle voorbereidingen afgerond

2 augustus 2019 Uit Door Inge

Nog ongeveer 43 dagen voordat we vertrekken geeft de teller aan. De tijd gaat heel erg snel.

We starten op 13 september in Las Vegas. Hoewel wij de afgelopen keer in de Mirage hebben geslapen doen wij dat deze keer niet. Er zijn heel veel activiteiten in Las Vegas op het moment dat wij er zijn. Waaronder de NasCar races. Dat maakt kamers in luxe resorts bijna onbetaalbaar. We hebben deze keer gekomen voor Casino Royal. Dat is van Best Western en iets minder luxe maar wel midden op de strip. Geen luxe zwembad maar dat gaan we waarschijnlijk toch niet gebruiken. Dus dit was de beste keus. Omdat ik deze reservering al heel vroeg had gedaan (toen er alleen nog maar plannen waren) heb ik 2 kamers voor een redelijke prijs.

Na Vegas rijden we via allerlei omwegen naar de Grand Canyon. Daar heb ik opnieuw kamers op de Rim kunnen boeken. Daar betaal je voor het uitzicht maar dat is dan ook wel magnifiek! De Grand Canyon was een verzoek van mijn vader Kees. Hij wilde dat heel graag eens zien.

Via een groot gedeelte van Route 66 rijden we naar Sequoia NP en King’s Canyon NP. Mijn moeder Nelly wilde graag grote bomen zien en de grootste staan in Sequoia National Park. We slapen daar dus ook 2 nachten. Vanwege het feit dat ik vrij snel last heb van hoogte ziekte slapen we in King’s Canyon op een iets lagere hoogte. Maar we bezoeken beide parken en gaan er ook zeker wandelingen doen tussen de bomen die naar de hemel reiken.

Via San Franciso gaan we dan naar Napa Valley voor ons tripje in de Napa Valley Wine train.

Enkele hotels heb ik nog aangepast en in Napa Valley heb ik zelfs een hele andere geboekt dan we in eerste instantie gedaan hadden. Dat had nog wel wat voeten in de aarde omdat het eerste hotel alleen geannuleerd kon worden via de telefoon. Dat heb ik wel 5x geprobeerd en zelfs Linda heeft geholpen maar ze lijken niet heel erg mee te willen werken. Ik kan alleen maar hopen dat het nu gelukt is. Anders moeten we het aanvechten.

We slapen nu 2 nachten in het luxe River Pointe in Napa Valley. We hebben ieder onze eigen huisje en delen het terras. Heerlijk om na de wine train nog even gezellig wat te drinken.

Na Napa Valley gaan we via Lassen Volcanic NP, Lava beds en Crater Lake naar Cottage Grove waar we nog een lang weekend verblijven bij Linda, David, Jeroen en Melissa. Voor die dagen zijn weinig plannen gemaakt. Afhankelijk van het weer gaan we gezamenlijk bekijken wat we kunnen gaan doen. We hebben er onwijs veel zin in en ik ben heel erg benieuwd hoe mijn ouders dit allemaal gaan vinden. Ik weet zeker dat zij er ook veel zin in hebben.

Nog 43 dagen…… die vliegen vast voorbij…