Nog precies 1 maand voor ons vertrek

Over precies een maand vliegen we naar San Francisco om daar onze eerste voetstappen neer te zetten. Deze kleine klompjes nemen we altijd mee. Ze zijn erg leuk om uit te delen aan mensen die we tegen komen op onze reis. Ik heb er weer een aantal gehaald om mee te nemen. We hebben er steeds meer zin in!

Sorry voor het privacy beleid pop-up. Ook wij moeten aan de AVG voldoen en daarom krijg je eenmalig deze pop-up te zien die je moet goedkeuren. Ik kan en mag het er niet af halen.

Geschreven door Inge | 2 reacties geplaatst | Plaats een reactie
  1. Hi Inge, ja het is al bijna tijd, ik heb vandaag de kasten schoon gemaakt en alle kleding die niet meer gedragen wordt eruit gehaald (tweedehands winkel of bin) ik heb bijna niets meer over( wat erg) dus dat wordt winkelen in Nederland. Ik weet dat me zus en schoonzus hun daar erg op verheugen en ik ook. Hoop dat alles goed gaat met de konijnen family, maar als het niet zo mag zijn dan kunnen we dat ook wel aan hoor. Groetjes en tot gauw.

    1. Ik zal deze keer zorgen dat er genoeg lege kledinghangers zijn ?. Mbt de konijnen is het nog onbeslist maar ik denk dat het me lukt ze samen te krijgen. Heeft alleen even tijd nodig. Ik heb nog een maand ??

Reacties zijn gesloten.