Silicon valley San Francisco - Gilroy

Vandaag zijn we opnieuw begonnen met een goed ontbijt bij de IHOP. Daarna zijn we naar Lombard street gelopen. Dat was een stevig stukje bergop. Maar het was erg leuk om te zien hoe al die auto’s moeite moesten doen om al die bochtjes door te komen. Deze foto is van mijn telefoon (alle foto’s trouwens tot nu toe).

Daarna zij we gaan uitchecken en zijn we onderweg gegaan naar een aantal Amerikaanse techbedrijven. We begonnen bij Youtube. Daar mag je tegenwoordig niet meer naar binnen en dus hebben we alleen even voor de deur gestaan. Daarna zijn we doorgereden naar GoPro. Daar helemaal niets te zien. Of wij hadden het verkeerde kantoor maar er stond niet eens een bordje voor de deur. Dus dacht ik dat we dan wel heel vroeg in het volgend hotel zouden zijn. Dacht ik….. want daarna gingen we naar Facebook. Dat was een enorm parkeerterrein bij een echt mega complex. Overal stonden FB fietsen die je van het ene naar het andere complex konden brengen. Want lopen was echt niet te doen. Zo groot!

Bij het Facebook bord zijn wij ook maar even op de foto gegaan.

Vervolgens Google. Googleplex is helemaal giga-groot. Rondom het complex hebben ze de google drive 😉 En ze hebben er een store. De enige store ter wereld waar ze Google merchandice verkopen. Marijn en Timo kochten er allebei een t-shirt van Google. Erg grappig.

Ook Google heeft zijn eigen fietsen. Die wij leuker vonden dan de blauwe exemplaren van Facebook 😉

Na Google zijn we naar Apple gereden. Eerst zijn we op de Infinite loop geweest. Daar waar ooit de allereerste Apple store was en waar ook alle Apple events vandaan kwamen. Ook daar de enige plek op de wereld waar je t-shirts ed kunt kopen. 

Daar kregen we de tip om toch zeker ook een bezoek te brengen aan Apple Park. Het splinternieuwe kantoor en park van Apple. Daar zijn we heen gereden. Wat een prachtige bezoekerscentrum en winkel hebben ze daar! We keken echt onze ogen uit. Ook kregen we een iPad in onze handen. Daarmee konden we in AR het hele nieuwe kantoor tot in detail zien.

We hebben t-shirts gekocht (natuurlijk) en we kregen buiten een “lesje” foto’s maken met de iPhone van een zeer getalenteerde Apple medewerker (rechts naast Dennis ;-)).

Hij maakte deze leuke foto van ons in de tuin van Tim Cook 😉

Daarna zijn we naar ons hotel gereden in Gilroy. We zouden hier eigenlijk nog het outlet centrum bezoeken maar we waren pas om 19u in het hotel en toen moesten we nog eten. Wat een leuke dag!! We hebben bij sommige van deze bedrijven onze ogen uit gekeken en leuke spullen gekocht. Morgen maar eens kijken of we eerst nog naar de outlet gaan of dat we meteen doorrijden naar de kust.

See you later alligator 😉

Geschreven door Inge | 2 reacties geplaatst | Plaats een reactie
  1. Zie je later krokodil??

    Ncncmflfnsmfjrlgiflhnckvnckvkvkvkvkvlckxucjvmcmcm m mm.
    ![!![nxmLznMzkdjdldjddkddoddoddiddkodddodddddddddddkdkdkdkdkskdksjsjejdjcjfjfjjfjfjfjfjfh?⛸️?zkakzkskksksksk
    Sjsnkznsmddbdlzn ex nxndnxldnddmdkdndndlndkdbddbdj

    1. Wat een super leuke dag. En een “lesje” foto’s maken is natuurlijk altijd welkom!!

Reacties zijn gesloten.